Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Training Expert
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het aanpakken van werken onder invloed levert veel op voor een organisatie. Het helpt de werkgever om grote veiligheidsproblemen te voorkomen, maar ook om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren. Zo zorgt preventie van werken onder invloed voor een veilige werkomgeving, meer productiviteit en minder verzuim. 

Wij geloven dat gedragsverandering begint bij bewustwording en educatie. Daarom heeft Trafieq, op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten en psychologische benaderingen, een uitgebreide reeks trainingsmaterialen samengesteld omtrent Alcohol, Drugs en Medicijnen (ADM).

In deze training krijgen stakeholders concrete handvatten aangereikt om werken onder invloed tegen te gaan. Zo leer je over de belangrijkste gevolgen en gevaren van werken onder invloed. Vervolgens leer je hoe je middelengebruik kunt signaleren en hoe je in gesprek kunt gaan met medewerkers over (hun) middelengebruik. 

Via de Training Expert word jij dé expert in je organisatie op het gebied van het herkennen en begeleiden van medewerkers onder invloed.
Schrijf je nog snel in voor de Training Expert op 18 december a.s!


Locatie Zeist
Ga naar www.trafieq.nl/trafieq-academie/aanbod voor al het actuele aanbod.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.