Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Kopopleiding A&O
Contact 030-2318212

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor professionals die niet alleen willen leren wát er inhoudelijk moet veranderen, maar ook hoe ze zorgen voor deze omslag in houding en gedrag van medewerkers.

Een goedlopende organisatie is gebaat bij gemotiveerde, betrokken en gezonde werknemers, ook uit financieel belang. Aan de ene kant het organiseren van werk en functies en aan de andere kant gedrag en cultuur. Het uitgangspunt van de kopopleiding A&O (Arbeids- en Organisatiekunde) is deze dagelijkse praktijk van de A&O-deskundige, waarbij de klant centraal staat.
Je hebt de nodige vakinhoudelijke expertise in huis op het gebied van veiligheidsvoorzieningen. Maar hoe zorg je voor daadwerkelijk veiliger gedrag van medewerkers in een organisatie, rekening houdend met de cultuur en veranderkundige krachten die hierbij komen kijken?

Praktijkgerichte opleiding
Gedragsverandering klinkt wellicht abstract, maar wordt in deze kopopleiding heel concreet gemaakt. Je krijgt handvatten aangereikt voor diagnose, verdiept jouw kennis van veranderkunde, organisatiecultuur en vertaalt dit naar implementatieadvies voor bedrijven.

Binnen de kopopleiding A&O wordt de bedrijfskundige invalshoek gecombineerd met sociologische en arbeidspsychologische inzichten en veranderkunde. Daarnaast ligt de nadruk op ontwikkeling van de organisatie die veiligheids- en gezondheidsgedrag stimuleert, dus vanuit de organisatie denken om veiligheid en gedrag te verbeteren.

Aanvullende A&O-expertise van grote meerwaarde
De A&O’er verbetert de aspecten van de psychosociale arbeidsbelasting en vermindert arbeidsrisico’s die voortkomen uit menselijk handelen. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor professionals die niet alleen willen leren wát inhoudelijk moet veranderen, maar ook hoe ze zorgen voor deze omslag in houding en gedrag van medewerkers.

Kies je voor PHOV, dan kies je voor kwaliteit

  • Docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied
  • Leren van docenten én medecursisten
  • Begeleid eindtraject door een mentor
  • Opleiding in werk integreren, moduleopdrachten binnen eigen bedrijf
  • Opleiding erkend door Hobéon SKO
  • PHOV verzorgt al ruim 30 jaar opleidingen binnen de arbeidsveiligheid

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.phov.nl.

Locatie Utrecht
kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.