Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Middelbare Arbeidshygiëne
Contact 030-2318212

De middelbaar arbeidshygiënist richt zich op risico’s die op langere termijn tot gezondheidsletsel of schade kunnen leiden. Hiermee is de middelbaar arbeidshygiënist een belangrijke deskundige op het gebied van veilige en gezonde werkomstandigheden.

In de praktijk blijkt dat ook arbocoördinatoren en preventiemedewerkers arbeidshygiënische taken uitvoeren zonder hiervoor goed opgeleid te zijn. Hierdoor kunnen er verkeerde adviezen worden gegeven, worden gezondheidsrisico's over het hoofd gezien of worden onnodige maatregelen genomen. Daarom biedt PHOV de opleiding Middelbare Arbeidshygiëne (op post-MBO-niveau) aan, naast de post-HBO-opleiding Arbeidshygiëne.

Werk en privé combineren
In de opleiding worden theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma. Omdat het combineren van werk, studie en privé altijd een grote uitdaging is, biedt PHOV een avondopleiding aan die goed met het werk te combineren is en waarvan de lesstof direct in de praktijk kan worden toegepast.

Duur opleiding
28 dagdelen les met aansluitend het scriptietraject.
(Er zit een korte onderbreking in de opleiding.)

Omvang van de opleiding en studiebelasting
De opleidingsduur van 805* uur is als volgt opgebouwd:
125 uur contacturen.
300* uur voor het scriptietraject.
380* uur zelfstudie.
* De genoemde getallen zijn indicatief. De totale studiebelasting is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring en van het ambitieniveau.

Kies je voor PHOV, dan kies je voor kwaliteit

  • Docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied
  • Leren van docenten én medecursisten
  • Begeleid scriptietraject door een mentor
  • Opleiding in werk integreren, moduleopdrachten binnen eigen bedrijf
  • Gratis lidmaatschap NVvA voor de duur van de opleiding
  • PHOV verzorgt al ruim 30 jaar opleidingen binnen de arbeidsveiligheid

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.phov.nl.

Ben je al Middelbaar Veiligheidskundige?
Door de handige opbouw van de opleiding kan je als reeds opgeleide MVK'er ook alleen de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne voor MVK'ers volgen. Ideaal voor MVK-professionals die hun werkgebied willen verbreden.

Locatie Utrecht Lunetten
Kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.